Tuesday, February 21, 2012

Congratulations!!!



hey semua sahabat blogger yg disayangi huhu....
apa kabar?
lama betul ak x update aku nye blog nie kn, bosan betul!!! huhu
x tw nk citer ap, xmcm korang kreatif ak nie bkn seorg peminat mmbace @ penulis....
xpe la walau apa pun ak nk tulis juga hari nie....

xd pape pn nk tulis just nk ucap CONGRATULATIONS kepada para pemenang yg telah berjaya dalam peraduan blog tercantik @ cun yg dianjurkan oleh En. Muashri kite tu....

tahniah la kpd yg menang & yg berjaya sehingga ke peringkat yg terakhir al-maklum la terlalu byk peringkat yg En. Muashri nie bt (lecehkan) ??? huhu
xpe la kepada yg menang tu syukur ALAHAMDULILLAH tp kepada  yg x berjaya tu jgn kecewa ok, adat la menag kalah tu anggap ia satu persaingan yg sihat k, xmau ad yg pandang negative xelok untuk kesihatan & iman kita k =)
dengar kate lps nie En. Muashri kita akn mngadakan lg peraduan mcm nie tp mby ad kelainan siket kot....

lepas nie kepada yg xberjaya tu blh la try lg k... klu ad rezeki tu insyaAllah x kemana semua tu....
tujuan kiteorg bt bnde nie adalah untuk mngeratkan silaturrahim antara kita k, jd kita dapat berkongsi ilmu apa yg kita ad, saling tukar menukar, rasa nya xsalah untuk kita berkongsi ilmu yg baik betul x??


ok ini adalah para pemenang utk peraduan tempoh hati 

PEMENANG PERTAMA
PEMENANG KEDUA

PEMENANG KETIGA




5 PEMENANG SAGUHATI!
.............................................................




ok la sampai sini je coretan untuk hari ini yg ikhlas dr hati ceyy wah huhu....
ok la ad masa lagi kite cerita lagi ok =)
peace~


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home