Saturday, December 31, 2011

Peraduan Blog Tercantik....







hari ni  ak nk share 1 peraduan baikkkk punyerr utk semua kaki blogger....
nama peraduan nie  Peraduan Blog Tercantik
nie adalah owner @ penganjur peraduan tu, klu nk follow @ nak detail click je pic mamat tu k.....







peraduan ni takde la GEMPAK sangat tp pd ak ok la kn dr takde langsung kn hehe......
jom lh ramai2 kite join....
APA YG KORANG DAPAT JOIN PERADUAN nie????
ok korang akan dapat 
Wang Tunai (RM), Software Blog Template Maker & Html WEB editor

peraduan nie xsusah pn : ok nie syarat & peraturan die 

>> syarat dr owner <<

♥ korang kene jadi follower aku  (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012

SYARAT PENAMBAHAN! 
♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA



 ok hadiah2 dia hanye utk pemenang tmpat pertama, kedua & ketiga tp kemungkinan ada hadiah saguhati pada yg bertuah itu pun kalau ad sambutan yg memberangsangkan dr u all, so ap tunggu lagi??
jom lah join .....

Hadiah utk tempat :

PERTAMA 
akan memenangi wang tunai berjumlah "RM70.00" bersama "Software blog template maker" dan juga "Html WEB editor"


KEDUA
wang tunai  RM50.00 dan juga Software Blogger Template Maker

KETIGA
wang tunai berjumlah RM30.00


haaaa mcm mne ok tak hadiah dia?? ok lah kn??
ok lah apa tunggu lagi jom lah kite ramai2 join k utk memeriahkan & memberi semangat & memberi saingan yg sihat kepada kaki blogger sekalian..hehe
SELAMAT MENCUBA & SEMOGA BERJAYA......

15 Comments:

At January 2, 2012 at 4:35 PM , Blogger Miss Lovouis said...

Hype bro =>

Saje je nak menyemak komen kat sini .
(n_n)v Peace.

Btw , blogID u salahla .
Ni blogID u : 4683259338295436435
Tukarla ea . ^_^

 
At January 10, 2012 at 7:22 PM , Blogger Fairul said...

so mcm mne nk tukar ID tu??
klu ID salah mcm mne sy blh bkk blog sy ek? org lain blh follow sy...
ajar sy blh?

 
At January 15, 2012 at 7:43 PM , Anonymous eva said...

xsabar nak tau sapa pemenang nanti hehe.. kalah xper.. nak dpt perfume utk contest akan dtg nanti kan.. hehe

 
At January 15, 2012 at 8:52 PM , Blogger Fairul said...

huhu kalah xp adat pertandingan lah kn =)
menang kalah xkesah la nie just utk suka2 je tol x? ok jgn lupa join yg akn datang k.....
nie dh join lom? harinie tarikh ttp die baik cpt join....

 
At January 15, 2012 at 8:58 PM , Anonymous eva said...

dah join dah.. no beratus.. giler ramai yg join.. mmg dpt sambutan.. best buat mcm ni kan.. hehe.. ha ah betul tak kesah menang ke tak.. janji enjoy.. lps dpt lah kenal blogger baru.. aktiviti sehat ;)

 
At January 16, 2012 at 3:49 PM , Blogger mohamadhaziq_nursyafiqah said...

leh join g x peraduan nie???

 
At January 17, 2012 at 12:36 AM , Blogger Fairul said...

maaf la ye....
peraduan dh tutup la...
xp kate penganjur lepas nie die nk bt lg tp mby lain ciket kot...
xp2 nie xd rezeki cube yg 1lg nnty k...

bersiap2 la blog kamu ye nnty bila peraduan baru dh buka kamu trus join k....

good luck, jgn berkecil hati k...

peace~

 
At January 17, 2012 at 4:24 PM , Blogger gadisbibirseksi said...

haha ryn dah masuk, sekarang contest dah tamat tgh tunngu pemenagkan?

< hope trpilihlah .. sbb ryn bnyk nk gune sofware tu =)

 
At January 18, 2012 at 1:34 PM , Blogger CekbOlat-bOlat said...

Gudluck =)

 
At January 28, 2012 at 7:00 AM , Blogger karen said...

Salam , ni encik Fairul rupanya cam muka abang aku lah . haha . Stop Mrepek ! Sebenarnya saya pun ada juga join contest ni btw tak berharap sangat . Kalau ada rezeki Insya Allah dapat :) . Teruskan Usha mencari ye abang . Jangan tension tension . Kalau tension ambik wuduk sambung balik .. hahahahaha .. kbye =P

 
At January 28, 2012 at 9:23 AM , Blogger Fairul said...

wsalam karen....la melayu igt kn bkn melayu name pn karen kn hehe...sory2...
biasa la tu pelanduk 2 serupa, kira muka aku nie top jgk la ye huhu gurau jea....
hurmmm tnsion la jgk bro igt senang ke nk pilih yg cntik huhu sbb smua nya cantik2 ssh nk cari diantara yg tercantik dgn kerja yg berlambak nie lg huhu agk tnsion jgk la tp dh tanggungjawab so kena la bt juga =)

 
At January 28, 2012 at 10:00 AM , Blogger Eza Boom Boom :) said...

Eza dah dapat komen ni :), hehe. sorry maybe my mistake. ^_^. Sape pun menang tak kesah, rezeki masing2. Yang penting Eza nak blogwalking ke semua peserta. Ronda2 blog :)

Salam ukhuwah :)

 
At January 29, 2012 at 2:04 AM , Blogger Errah said...

salam..tolong jawab ni..

http://errahnajwa.blogspot.com/2012/01/terkena-game-tag-jom-jawab-dan-tanya.html

 
At January 30, 2012 at 5:48 PM , Blogger LidiaSuraya said...

huhu rasa nak join tapi blog i tak bape nak cantek yet soooo baby dalam blogging...

btw
salam kenal
i singgah n follow u

 
At January 30, 2012 at 9:32 PM , Blogger Fairul said...

LidiaSuraya : peraduan tu dh tamat lor...xp next time blh lg k, hias blog tu cntek2 k =)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home